Tuoksu ja maku: Tuoksu tarjoaa karpaloa, hapankirsikkaa ja hentoa yrttisyyttä. Paletilla viini on kevyt ja ehdottoman hedelmäinen, josta erotat kirsikkaa, granaattiomenaa ja hentoa mausteisuutta. Beaujolais-henkeen hapokkuus nousee mukavasti esille kompaten nätisti hedelmää ja tehden kokonaisuudesta todella nautittavan. Viini on veljeksien selkeästi kevyin punkku, olematta kuitenkaan simppeli tapaus.
Alkuperä ja valmistus: Rypäleet kerättiin käsin syyskuun kolmannella viikolla tarhoilta, joiden ikä on 20-40 vuotta. Klassinen hiilidioksidikäyminen, jossa rypäletertut pyritään säilyttämään mahdollisimman ehjinä ja kokonaisina. Käyminen ja ikääntyminen tapahtuu sementtitankeissa ilman lämpötilakontrollia ja satunnaisilla analyyseillä, joilla varmistutaan hiivojen toiminnasta. Pullotuksen yhteydessä ei suodatusta tai lisäyksiä.
Ruokasuositus: Todella nautittava sellaisenaan, mutta toimii mukavasti erilaisten kevyempien liharuokien kumppanina, vaikkapa iberico cebon kanssa.