Pienenä, mutta ketteränä toimijana pystymme tarjoamaan henkilökohtaisen palvelun kaikille asiakkaillemme. Liputamme kestävän kehityksen puolesta, mutta hyvällä viinillä on aina paikkansa portfoliossamme, oli se sitten luomua, biodynaamista, natua tai ilman turhan tarkkaa kategoriaa. Viineissämme näkyy ja maistuu tekijöidensä persoona ja kotipaikka.

Pitkään erityyppisissä ravintoloissa toimineina ammattilaisina uskomme vahvasti omaan osaamiseemme toimivan viinilistan rakentamisessa. Haluamme tarjota käyttöösi kaiken ammattitaitomme. Huolella valitut vinkut tulevat tutuilta tuottajilta, joiden kanssa olemme vuosien saatossa istuttu iltaa, maistettu, koettu ja fiilistelty. Valikoiman ytimen muodostavat viinit, jotka toimivat erityisen hyvin ravintolaympäristössä -niitä voi heittää laseittain myyntiin paikassa kuin paikassa. Tarjoamme kohtuuhintaisia viinejä, joita ihmiset haluavat oikeasti juoda.

Naturaalimman otteen viineillä on oma ehdottomasti paikkansa nykyisessä viinin kulutuksen kulttuurissa meillä ja muualla. Haluammekin osaltamme kantaa kortemme tähän kekoon ja tuoda tarjolle mielenkiintoisia sekä keskustelua herättäviä viinejä. Tästä valikoimasta löydät tuottajia klassisilta Ranskan viinialueilta, mutta myös kiinnostavia ja tutustumisen arvoisia uusia tuulia muun muassa Itävallasta ja Kreikasta.

Haluamme tehdä duunia ennen kaikkea baarien ja ravintoloiden kanssa. Pitkä ja vankka taustamme ravintoloista takaa, että ymmärrämme niiden tarpeet hyvin ja pystymme räätälöimään kunkin ravintolan tarpeisiin parhaiten sopivia tuotteita.

Pidämme ilomielin perehdytyksiä, koulutuksia ja jeesaamme yhteistyökumppaneitamme parhaamme mukaan. Haluammekin ennen kaikkea olla omalta osaltamme luomassa Suomeen parempaa sekä laadukkaampaa viini- ja ravintolakulttuuria yhteistyössä muiden alan toimijoiden kanssa!

Me

Janne Halla, tj

Lari-Pekka Ikonen

Sebastian Siimeslahti

Tomi Björck