Amadeus Fiffikus

 
 

16.20€

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Tuoksu antaa runsasta aromaattisuutta, mistä voi havaita eksoottista hedelmää, hentoa yrttisyyttä ja raikasta greippiä. Kuiva makumaailma on todella rikas, jossa aistit sitrusta, aromaattista kukkaisuutta ja eksoottista hedelmää. Hyvä hapokkuus tekee kokonaisuudesta tasapainoisen ja raikkaan ja johdattaa viinin miellyttävään jälkimakuun.

Alkuperä ja viininvalmistus: Puolet rypäleista (Kerner & Sylvaner) ovat kerätty Etelä-Pfalzin tarhoilta ja toinen puolikas (Riesling ja Elbling) maailman jyrkimmiltä viinitarhoilta Bremmer Calmontista, Moselista. Rypäleet kerätään sadonkorjuussa pieniin laatikoihin, jotta ne saapuvat kellariin vahingoittumattomia. Pfalzista rypäleet ovat kuljetettu Moseliin vinifikaatioon. Vinifikaatio tapahtuu kummankin alueen rypäleille erikseen. Maseraatio kestää yhdestä kahteen tuntia. Käyminen tapahtuu terästankeissa 16-18°C -asteessa ja kestää 6-8 viikkoa, jonka jälkeen viini pidetään sakan päällä alkukevääseen, jolloin se suodatetaan. Pullotus tapahtuu aina sadonkorjuuta seuraavana keväänä ja eri viinit sekoitetaan.

Ruokasuositus: Mainio aromaattinen paketti nauttii mausteisten ruokien seurasta. Kokeile vaikkapa mausteisia glaseerattuja ribseja korianterin ja chilin kanssa.

Lisätiedot

Tuottaja

MÜLLER FRANZ – Kilian Franzen, Philipp Müller & Oliver Wirtz

Vuosikerta

2016

Alkoholiprosentti

11,5%

Rypälelajikkeet

Riesling, Elbling, Kerner ja Sylvaner

Tyyppi

Valkoiset

Mesta

Bremm, Mosel / Landau, Pfalz, Saksa

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,