Chateau Vignelaure (tilapäisesti loppu)

 
 

26.00€

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku:  Täyteläinen ja elegantti tuoksu, mistä voit havaita kypsää kirsikkaa sekä luumua ja runsaasti tummia marjoja. Moniulotteisessa tuoksussa ei voi olla huomaamatta tammen tuomaa paahteisuutta, savuisuutta ja mausteisuutta. Elegantti makumaailma on hyvin pitkä ja tyylikäs, mistä vivahteikkuutta ei puutu. Tuoksun hedelmäisyys sekä mausteisuus toistuvat myös kitalaella ja toimivat hyvin yhteen. Kypsän silkkiset tanniinit kantavat viinin upeaan makunautintoon.

Alkuperä ja viininvalmistus: Viinirypäleet kerätään yhdeksän hehtaarin alueelta. Tarhojen maaperä on vaihtelevaa kalkkikiveä, savea ja soraa. Rypäleet kerätään käsin, jonka jälkeen ne erotetaan rangoista ja murskataan kevyesti. Lajikkeet vinifioidaan erikseen ja käyminen tapahtuu matalassa lämpötilassa terästankeissa seitsemän päivän ajan. Viiniä ikäännytetään 18 kuukauden ajan pienissä tammitynnyreissä, jonka jälkeen viini saa vielä kypsyä pullossa vähintään 2 vuotta.

Ruokasuositus:  Lihaiset ja täyteläiset pataruoat. Kokeile myös grillattujen lihojen kanssa. Yön pikkutunneilla kypsien juustojen ehdoton kumppani.

Lisätiedot

Tuottaja

Chateau Vignelaure

Vuosikerta

2008

Alkoholiprosentti

13,5%

Rypälelajikkeet

Cabernet sauvignon (70%) ja syrah (30)%

Tyyppi

Punaiset

Mesta

Coteaux d’Aix-en-Provence, Provence, Ranska

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,