Isadora (tilapäisesti loppu)

 
 

22.20€

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Tuoksussa esiin nousee runsaan kypsä hedelmäisyys. Voit havaita trooppista hedelmää, esimerkiksi banaania ja ananasta sekä välimerellistä yrttisyyttä. Paletilla viini on täyteläinen, mistä ei monipuolisuutta puutu. Raikas mineraalisuus tasapainoittaa makumaailmaa miellyttävästi ja mausteisuus sekä hento paahteisuus kantavat viinin pitkään makunautintoon.  Sherrymäiseen tyyliin oksidatiivisuus antaa tällä viinille rutkasti kestävyyttä ja tekee lopputuloksesta erinomaisen!

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin ja ovat tarkkaan valittuja. Maaperässä on vaihtelevuutta, mutta pääsääntöisesti se sisältää liuske- ja merkelikiveä, mikä tuo viiniin todella upean mineraalisuuden. Käymisen jälkeen viini kypsyy käytetyissä tammitynnyreissä kaksi vuotta.  Viiniä ei suodateta, tai kirkasteta ennen pullotusta.

Ruokasuositus: Viini on täydellinen ihan sellaisenaan, mutta nauttii olostaan myös ruokapöydässä. Voit kokeille laajalla säteellä erilaisten merenelävien esim. paistettujen kampasimpukoiden seurana. Myös erilaiset vuohen- ja lampaanmaidosta valmistetut juustot ovat omiaan Isadoran kanssa.

Lisätiedot

Tuottaja

Jolly Ferriol

Vuosikerta

2013

Alkoholiprosentti

14%

Rypälelajikkeet

Macabeo

Tyyppi

Valkoiset

Mesta

Espira de l’Agly, Roussillon, Ranska

Luokittelu

Natural