Kerner Feinherb

 
 

14.90€

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Vaaleankeltainen väri. Tuoksu on raikas ja aromaattinen ja siitä erottuu sitrushedelmien aromeja. Maku jatkaa samoilla linjoilla: limeä ja greippiä. Puolikuiva maku tekee viinistä monikäyttöisen. Kerner on pikkuisen kaveriaan rieslingiä täyteläisempi.

Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset kasvavat Etelä-Pfalzin rinteillä, maksimissaan 300 metrin korkeudessa. Maaperä on hyvin moninaista, hiekkakiveä, kalkkikiveä, punaista hiekkakiveä ja harvinaista punaista liuskekiveä. Rypäleet kerätään käsin ja ne erotetaan hellävaraisesti rangoistaan. Viini käy luonnollisilla hiivakannoilla lämpökontrolloiduissa terästankeissa eikä se näe tammea lainkaan. Viini on tarkoitettu nuorena juotavaksi.

Kerner on risteytetty punaisesta trollingerista ja rieslingistä 1929 Württembergissä. Nimensä se on saanut 1800-luvulla alueella asuneelta runoilijalta ja lääkäriltä, Justinus Kerneriltä.

Ruokasuositus: Litran leka sopii loistavasti seurusteluun, mutta hyvien happojen ja puolikuivan olemuksensa vuoksi myös kylmien alkupalojen ja itämaisten ruokien seuralaiseksi.

Lisätiedot

Tuottaja

Wolf

Vuosikerta

2015

Alkoholiprosentti

11%

Rypälelajikkeet

Kerner

Tyyppi

Valkoiset

Mesta

Birkweiler, Pfalz, Saksa

Pullokoko

1,0l

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,