La Source

 
 

16.70€

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Erittäinen tummanpunainen väri. Rehevä tuoksu vie Välimeren maisemiin. Siitä erottuu mustaherukkaa, kirsikkaa ja aimo annos yrttejä. Aromit seuraavat tuoksua kitalaella. Täyteläinen maku on tasapainoinen, kiitettävän pitkä ja samaan aikaan raikas.

Alkuperä ja viininvalmistus: Viinirypäleet kerätään yhdeksän hehtaarin alueelta. Tarhojen maaperä on vaihtelevaa kalkkikiveä, savea ja soraa. Rypäleet kerätään käsin, jonka jälkeen ne erotetaan rangoista ja murskataan kevyesti. Lajikkeet vinifioidaan erikseen ja käyminen tapahtuu matalassa lämpötilassa terästankeissa seitsemän päivän ajan. Viiniä ikäännytetään 12 kuukauden ajan. 60% viinistä ikäännytetään tammitynnyreissä.

Ruokasuositus: Medium entrecote -pihvi timjamilla ja rosmariinilla höystettynä, syksyinen karitsapata paahdettujen juureksien kera.

Lisätiedot

Tuottaja

Chateau Vignelaure

Vuosikerta

2010

Alkoholiprosentti

14%

Rypälelajikkeet

Cabernet sauvignon (50%), syrah (30%) ja carignan (20%)

Tyyppi

Punaiset

Mesta

Coteaux d’Aix-en-Provence, Provence, Ranska

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,