Tuotekuvaus
Tuoksu ja maku: Tummien ja kypsien marjojen tuoksu on puoleensa vetävä ja siitä erottaa kypsää luumua sekä boysenmarjaa. Viinin hedelmäisyyttä tukee upea tammen tuoma paahteisuus ja kevyet tanniinit kantavat tyylikkäästi viinin makumaailmaa. Freesi hapokkuus tuo raikkaan ja keveän lopputuloksen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Viinirypäleet kerätään yhdeksän hehtaarin alueelta. Tarhojen maaperä on vaihtelevaa kalkkikiveä, savea ja soraa. Rypäleet kerätään käsin, jonka jälkeen ne erotetaan rangoista ja murskataan kevyesti. Lajikkeet vinifioidaan erikseen ja käyminen tapahtuu matalassa lämpötilassa terästankeissa seitsemän päivän ajan. Viiniä ikäännytetään 8 kuukauden ajan tammitynnyreissä.
Ruokasuositus: Kokeile kokonaisena haudutettua hirven potkaa ja säräjuureksia.