Muscat Ottonel

 
 

18.90€

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Tuoksu on houkuttelevan kukkaisa ja pehmeän sitruksinen. Tasapainoinen ja raikas maku on herukkainen sekä hennon kukkainen. Paletilla maistat limen ja aprikoosin aromeja. Hyvä happorakenne yhdistyy kevyeen jäännössokeriin, joka jättää suuhun pitkän ja pirteän jälkimaun. Elegantti ja nautittava viini kaikin puolin.

Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset kasvavat Molsheimin rinteillä, n. 300 metrin korkeudessa. Maaperä on pääosin kalkkikiveä, jossa joukossa myös hiukan savimaata. Rypäleet kerätään käsin ja ne erotetaan hellävaraisesti rangoistaan. Viini käy luonnollisilla hiivakannoilla lämpökontrolloiduissa terästankeissa ja talon tyylille uskollisesti sitä kypsytetään hiivasakan päällä 5 kuukauden ajan suurissa, vuosia vanhoissa sammioissa.

Ruokasuositus: Muscat Ottonel on loistava aperitiivi alhaisen alkoholipitoisuuden ja raikkaan fiiliksensä vuoksi, mutta toimii laajalla skaalalla myös erilaisten merkenelävien kanssa. Kokeile vaikkapa marinoituja jättirapuja chilin ja korianterin kanssa.

Lisätiedot

Tuottaja

Domaine Neumeyer

Vuosikerta

2015

Alkoholiprosentti

11,5%

Rypälelajikkeet

Muscat ottonel

Tyyppi

Valkoiset

Mesta

Molsheim, Alsace, Ranska

Luokittelu

Sertifikoitu luomu

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,