Tuoksu ja maku: Tuoksusta erottaa päärynää, limettiä ja omenaa. Viinin hedelmäisessä maussa aistii omenan, päärynän, kvittenin ja mantelin aromeita. Tasapainoisen kokonaisuuden täydentävät raikkaat hapot. Puhdas ja raikas makumaailma jättää jälkeensä pitkän ja miellyttävän jälkimaun.
Alkuperä ja viininvalmistus: Viinirypäleet on kerätty käsin Concordia Sagittarian alueelta, jonka maaperä on kalkkiperäistä savimaata. Alkoholikäyminen ja kypsytys tapahtuvat terästankeissa. Viini on käynyt osittaisen maloaktisen käymisen hiivisakkojen päällä, jolla viiniin on saatu lisää runsautta ja pehmeyttä.
Ruokasuositus: Viini on kuin kotonaan risottojen, pastojen ja vaalealihaisten kalojen kanssa. Toimii mainiosti myös mietojen juustojen kumppanina.