St. Laurent Dogma (tilapäisesti loppu)

 
 

22.40€

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Tuoksusta erottuu selvästi luumua, lempeää pippurisuutta sekä punaisia marjoja. Paletilla eloisan voimakkaassa makumaailmassa yhdistyvät punaiset marjat, granaattiomena sekä hienostunut mausteisuus. Lempeä hapokkuus tekee freesistä kokonaisuudesta tasapainoisen, jonka hennon suolainen ja pitkä jälkimaku viimeistelevät.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin syyskuun loppupuolella eri tarhoilta, joiden maaperä on pääasiallisesti hiekkamaata. Rypäleet erotellaan rangoistaan, mutta niitä ei murskata ja 15% rypäleistä käyvät kokonaisina terttuina. Vinifikaatio tapahtuu teräksessä ja kuorikontakti kestää 18 päivää. Viini käy luonnollisilla hiivakannoilla ja sitä kypsytetään terästankeissa hiivasakan päällä 8 kuukauden ajan. Viiniin ei ole lisätty lainkaan sulfiitteja eikä sitä ole suodatettu ennen pullottamista. Dogma-sarja edustaa Gerhardin ja Brigitten viinintekoa aidoimmillaan; viineihin ei lisätä mitään eikä niistä oteta mitään pois.

Ruokasuositus: Hiukan viilennettynä oiva kumppani monenmoisille kylmille alkupaloille. Kokonaisena grillattu kananpoika yrttisalsan kanssa pelittää myös varsin hienosti herkullisen St. Laurentin kanssa.

Lisätiedot

Tuottaja

Pittnauer

Vuosikerta

2015

Alkoholiprosentti

11%

Rypälelajikkeet

St. Laurent

Tyyppi

Punaiset

Mesta

Gols, Burgenland, Itävalta

Luokittelu

Sertifikoitu luomu
Natural