Tuoksu ja maku: Tuoksu on runsas ja eläväinen. Aistit Barraidan alueen merellistä fiilistä, jossa sitruksisuus, raikas kukkaisuus ja viettelevä villiyrttisyys ovat vahvasti läsnä. Tuoksun aromit toistuvat paletilla, johon sekoittuu kivellistä mineraalisuutta ja mehukkaan hedelmäistä rakennetta. Runsas happorakenne herauttaa osaltaan veden kielelle ja tekee kokonaisuudesta äärimmäisen nautittavan ja ryhdikkään.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet ovat kasvaneet ilman kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita 1.5 hehtaarin tarha-alueella. Rypäleet ovat kerätty käsin tarhoilta ja fermentointi tapahtuu luonnollisilla hiivakannoilla. Käyminen tapahtuu teräksessä, jonka jälkeen sitä kypsytetään hiivasakan päällä 6 kuukauden ajan, myöskin terästankeissa. Pullotus ilman suodatusta kevyen sulfiittilisäyksen kanssa.
Ruokasuositus: Eläväisyytensä ja puhtautensa johdosta viini on omiaan muun muassa vegeruokien seurana. Myös kylmät alkupalaplätterit toimivat laajalla skaalalla tämän mutkattoman vinkun rinnalla.