Pienenä ja ketteränä toimijana pystymme tarjoamaan henkilökohtaisen palvelun kaikille asiakkaillemme. Liputamme kestävän kehityksen puolesta, mutta hyvällä viinillä on aina paikkansa portfoliossamme, oli se sitten luomua, biodynaamista, natua tai ilman turhan tarkkaa kategoriaa. Viineissämme näkyy ja maistuu kuitenkin aina tekijöidensä persoona ja kotipaikka.

Pitkään erityyppisissä ravintoloissa toimineina uskomme vahvasti omaan osaamiseemme toimivan valikoiman rakentamisessa. Huolella valitut vinkut tulevat tutuilta tuottajilta, joiden kanssa olemme vuosien saatossa istuttu iltaa, maistettu, koettu ja fiilistelty. Valikoiman ytimen muodostavat viinit, jotka toimivat erityisen hyvin ravintolaympäristössä -niitä voi heittää laseittain myyntiin paikassa kuin paikassa. Tarjoamme kohtuuhintaisia viinejä, joita ihmiset haluavat oikeasti juoda.

Todellisen low intervention -stailin viineillä on oma ehdottomasti paikkansa nykyisessä viinikulttuurissa meillä ja muualla.  Tämän tyylisuunnan edustajat tarjoavat mielenkiintoisen katsontakannan viinimaailmaan ja koemme nämä viinit ehdottomasti tutusmisen arvoisiksi. Puhutaan sitten natural- tai low intervention- viineistä, meille nämä ovat kuitenkin viinejä muiden mukana ilman sen suurempaa alleviivaamista.

Haluamme tehdä duunia ennen kaikkea baarien ja ravintoloiden kanssa. Tiedämme ja tunnemme ihmiset edustamiemme viinien takana ja nautimme tarinoiden viemisestä eteenpäin. Tästä johtuen arvostamme viinien maistelua juuri kasvokkain.

Pidämme ilomielin tastingeja, perehdytyksiä, koulutuksia ja jeesaamme yhteistyökumppaneitamme parhaamme mukaan. Haluammekin ennen kaikkea olla omalta osaltamme luomassa Suomeen parempaa, laadukkaampaa sekä ennen kaikkea hauskempaa viini- ja ravintolakulttuuria yhteistyössä muiden alan toimijoiden kanssa!

As a small, but flexible operator, we want to provide a personalized service for all our customers. We appreciate for sustainable development, but for a good wine there’s always a spot in our portfolio, whether it is organic, biodynamic, natural or without any specific category. Our wines truly represent their origin and the people behind the wines. We believe that what’s in your glass should reflect it’s natural environment -soil & grapes and growers going their own way, a true taste of terroir and it’s people.

As professionals in restaurant business, we strongly believe in our own expertise in building a selection that works in many different business areas. Carefully selected wines come from producers with whom we have a strong and close relationship. The essence of the selection are wines that are particularly good in a restaurant environment – they can be thrown by glass for sale at a place like a place. We offer affordable wines that people really want to drink. These wines don’t need ages in the cellar -open & enjoy!

The low intervention wines definitely have their place in the current wine culture. We find these wines highly interesting and these wines definitely play a role in our selection.

Above all, we want to work with restaurants and bars. Our long and solid background in restaurants ensures that we understand their needs well. We’re able to tailor the products that best fit for each restaurant’s needs and we do this with our hearts. Every day. We enjoy telling the stories face to face, we feel that this is the only way to open up the wines properly and share the stories of our awesome winemaker friends.

We are at your service for different kinds of tastings and lectures!

Our mission is to be a part of building a better and bigger wine and restaurant culture in Finland in cooperation with other players in the industry!

Lari, Sebu & Tomi

Me

Lari-Pekka Ikonen

Sebastian Siimeslahti

Tomi Björck