Tuotekuvaus
Tuoksu ja maku: Viinissä on puhdas ja runsas tuoksu. Aromimaailma on hyvin lämmin ja voit havaita rikasta hedelmäisyyttä, sekä pirskahtelevaa appelsiininkuorta. Viini on suussa kuiva, mineraalinen ja kirjava. Aromit voimistuvat, kun viini saa olla hetken lasissa. Hyvin integroituneet tanniinit tuovat upean tekstuurin ja pituutta viinistä löytyy mainittavan paljon.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan syyskuun lopulla eri tarhoilta, joiden korkeus merenpinnasta on parhaimmillaan 500 metriä. Viini saa käydä kuorien kanssa n. 10 päivän ajan. Kypsytys tapahtuu terästankeissa.
Ruokasuositus: Ruokapöydän moniottelija. Grillatut vihannekset ovat viinille oiva kumppani.
Muttta myös vaaleat lihat ovat kokeilemisen arvoisia. Possun niskaa ja poltettua kaalia toimii huikealla tavalla!