À l’Ouest

 
 

19.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Tummien marjojen sävyttämä tuoksu tarjoaa hentoa mausteisuutta ja miellyttävää nahkaisuutta. Täyteläinen ja runsas makumaailma on miellyttävän tasapainoinen ja se jatkaa tuoksun viitoittamalla, mausteiden ja marjaisuuden tiellä. Hienostuneet ja pehmeät tanniinit viimeistelevät runsaan makuelämyksen.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään käsin kahdelta eri tarhalta lokakuun puolivälissä. Ne erotellaan rangoistaa ja murskataan. Alkoholikäyminen tapahtuu ilman lisättyä hiivaa tai sulfiitteja. Molemmat lajit fermentoidaan erikseen ja maseraatio kestää nelisen viikkoa. Lajikkeet kypsyvät erillisissä tankeissa neljän kuukauden ajan, jonka jälkeen ne sekoitetaan. Viini pullotetaan maaliskuun puolivälin tienoilla, jolloin siihen lisätään pieni määrä sulfiitteja.

Viini on veljesten näkemys ”Läntisestä” viinistä, eli klassisista Bordeaux -rypäleistä. Tarjolla on tummanpuhuvaa, mausteista ja suuren persoonnallisuuden omaavaa meininkiä!

Ruokasuositus: Viini nauttii tuhdimpien liharuokien seurasta. Myös klassinen Comté istuu hienosti viinin seuraan. Joku nauttii myös tumman suklaan parina!

Lisätiedot

Tuottaja

Domaine des Amiel

Vuosikerta

2015

Alkoholiprosentti

13,7%

Rypälelajikkeet

Merlot ja cabernet sauvignon

Tyyppi

Punaiset

Mesta

Montblanc, Languedoc-Roussillon, Ranska

Luokittelu

Sertifikoitu luomu
Natural

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,