Tuoksu ja maku: Väri on kauniin raikkaan punainen. Tuoksusta erottuu kirsikkaa, mustikkaa ja vadelmaa. Myös hento mausteisuus on läsnä. Kevyehkö makumaailma rakentuu kypsän marjaisuuden ja hedelmäisyyden varaan, joita peesaa hienosti jämäkkä hapokkuus. Jälkimaussa on makeaa marjaisuutta. Tasapainoinen ja energinen kokonaisuus aterialle kuin aterialle.
Alkuperä ja viininvalmistus: Maaperä, jossa köynnökset kasvavat on saviliusketta ja kalkkivikiveä. Tarhat, joista rypäleet kerätään sijaitsevat noin 300 metrin korkeudessa. Rypäleet kerätään käsin ja erotetaan rangoista, mutta niitä ei murskata ollenkaan. Viini saa käydä ilman lisättyä hiivaa isoissa sementtitankeissa. Kypsytys tapahtuu myös sementissa eikä viini näe lainkaan tammea. Pullotus ilman suodatusta.
Ruokasuositus: Erittäin monipuolinen arkipäivän viini, joka toimii monessa kohtaa. Simppelimmät annokset pastoista pizzaan toimivat hienosti viinin rinnalla, mutta myös esimerkiksi tuhti italialainen tomaattinen lihapata salciccia-makkaroiden ja ylikypsän karitsan lavan kanssa toimii viinin kanssa moitteettomasti.