Tuoksu ja maku: Tuoksussa on vivahteita kirsikasta, metsän aluskasvillisuudesta, mausteista ja kaakaosta, yhdistyen hedelmäisiin ja savuisin aromeihin. Maku on aluksi voimakas, mutta kehittyy ilmauksen myötä hienostuneeksi ja helposti nautittavaksi, pitkällä punaluumuisella jälkimaulla.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään Les Mélinaux -nimisestä tarhasta Arbois’ssa, jossa viiniköynnökset on istutettu vuonna 2002 savi- ja kalkkikivipitoiseen maaperään. Sadonkorjuu tapahtuu käsin ja viini valmistetaan täysin luonnonmukaisesti. 20 päivän maseraatio tapahtuu kokonaisina terttuina, jonka jälkeen rypäleet puristetaan hellävaraisesti. Vapaan ja puristeviinin yhdistäminen tapahtuu 228 litraisiin käytettyihin tammitynnyreihin, jossa viini saa pysyä 12 kuukautta. Pullotus kevyellä sulfiittilisäyksellä.
Ruokasuositus: Viini sopii erinomaisesti punaiselle lihalle, riistalle ja lampaanmaidosta valmistetuille juustoille. Testaa esimerkiksi paahdettua ankanrintaa punaviinikastikkeella ja uunijuureksilla.