Tuoksu ja maku: Tuoksu tarjoaa karpaloa, metsämansikkaa ja hibiskusta. Suussa makuprofiili on keveähkö, josta löytää metsämarjaisuutta, kirsikkaa ja lempeää maamaisuutta. Hapokkuus on tuntuvasti läsnä, joka tuo viinin rakenteeseen nautittavaa nostetta. Tanniinit tuntuvat hienoisesti taustalla.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimittiin käsin elokuun loppupuolella tarhoilta, joiden maaperä on kalkkiperäistä savimaata. Rypäleet erotellaan rangoistaan hellävaraisesti ja mehua maseroidaan 8 päivän ajan kuorien kanssa. Alkoholikäyminen tapahtuu neutraaleissa tynnyreissä, jonka jälkeen viini saa kypsyä 12 kuukauden kanssa kahden kokoisissa tynnyreissä ennen pullotusta.
Ruokasuositus: Viini on omiaan kevyempien alkupalojen seurana. Erilaiset terriinit, pateet ja leikkeleet toimivat takuuvarmasti. Myös vuoristoseutujen kevyemmät juustot istuvat viinin rinnalle hienosti.