Tuoksu ja maku: Runsas tuoksu on aromaattinen ja tarjoaa karhunvatukkaa, orvokkia, mustaherukkaa sekä viehkeää mausteisuutta. Makumaailma on hedelmäisen tasapainoinen, josta löytää tuoksun viitoittamia aromeita. Vuoristoseudun eloisa mineraalisuus on viinissä läsnä ja sitä komppaavat upeasti pehmeät tanniinit.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerättiin käsin kahdelta palstalta Arboisin alueelta, jonka maaperä on sinertävää merkeliä sekä savea ja se pitää sisällään runsaasti fossiilisia sekä kalkkikivikomponentteja. Tarha sijaitsee noin 400 metrin korkeudessa merenpinnasta. Rypäleet erotellaan hellävaraisesti rangoistaan ja se saa käydä alkoholikäymisen vanhoissa tynnyreissä. Tämän jälkeen viini siirretään suurempiin tammitynnyreihin kypsymään 12 kuukauden ajaksi.
Ruokasuositus: Taiten tehty Trousseau rakastaa monenmoisia ruokia ja suosittelemme lämpimästi viiniä erilaisten runsaan makuisten annosten vierelle. Testaa esimerkiksi rapeaa bbq-pork bellyä.