Arcese Bianco

 
 

19.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Tuoksu on runsas ja eläväinen. Voit erottaa miellyttävää kukkaisuutta, mausteisuutta ja parfyymisuutta. Tuoksun hauska hiivainen tunnelma lisää viinin mielenkiintoisuutta. Maussa luonnollinen jäännöshiilidioksidi tuo miellyttävää helmeilyä kitalaelle. Tuoksun aromit toistuvat paletilla. Maku on pitkä ja intensiivinen, jossa raikkaat hapot tuovat keveyttä lopputulokseen.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet ovat kasvaneet ilman kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita. Rypäleet on kerätty käsin tarhoilta ja fermentointi tapahtuu luonnollisilla hiivakannoilla, josta viini saa myös runsautta makuunsa. Käyminen tapahtuu betonitankeissa, jonka jälkeen sitä kypsytetään hiivasakan päällä 9 kuukautta. Arcese Biancon voi lukea alkuviiniksi, koska siihen on lisätty vain minimalistinen määrä sulfiittia pullotuksen yhteydessä.

Ruokasuositus: Eläväisyytensä ja puhtautensa johdosta viini on omiaan vegeruokien seurana. Kokeile paahdettuja juureksia ja erilaisia kauden vihanneksia. Myös runsaat ja aromaattiset kalaruoat ovat Arcesen vierällä valttia.

Lisätiedot

Tuottaja

Bera

Vuosikerta

2015

Alkoholiprosentti

12%

Rypälelajikkeet

arneis, cortese, sauvignon blanc, favorita, vermentino

Tyyppi

Valkoiset

Mesta

Canelli, Piemonte, Italia

Luokittelu

Sertifikoitu luomu
Natural