Tuotekuvaus
Tuoksu ja maku: Tuoksu antaa jo ensimmäisen mineraalisen henkäyksen, joka jatkuu aina jälkimakuun asti. Mausta erottuu kivihedelmien kuten persikan aromia ja hentoa yrttisyyttä. Viini jättää silkkisen ja raikkaan suutuntuman.
Alkuperä ja viininvalmistus: Iäkkäät ”puskaviinit” ovat keskimäärin 45-55 -vuotiaita. Rypäleet kerätään käsin rinteiltä, jotka ovat noin 500 metrin korkeudessa. Maaperä koostuu savesta ja liuskivestä. Viiniä maseroidaan alhaisessa lämpötilassa ensin kahdeksan tuntia. Alkoholikäyminen terästankissa kestää kymmenen päivää ja tämän lisäksi viiniä kypsytetään kolme kuukautta hiivasakan päällä. Viini ei näe tammea lainkaan.
Ruokasuositus: Godello toimii mineraalisuutensa johdosta hyvin merenelävien, kuten ostereiden ja simpukoiden kanssa. Myös turska tai lohi ovat hyviä kumppaneita.