Tuoksu ja maku: Herkullinen tuoksu on monimuotoinen ja tännnä aprikoosin, persikan, kamomillan, bergamottin ja mantelim aromeita. Mehukas maku on omaa hyvän happorakentaan, jossa erilaiset sitrushedelmät, karvasmanteli ja trooppinen hedelmäisyys näyttelevät pääosaa. Rakenne on tasapainoinen ja kevyehkö. Jälkimaku on mehukkaan pitkä.
Alkuperä ja viininvalmistus: Viini on valmistettu biodynaamisesti viljellyistä rypäleistä, jotka on kerätty käsin 40–90-vuotiaista köynnöksistä Gambellaran alueelta. Maaperä alueella on pääosin vulkaanista basalttikiveä. Käyminen tapahtuu spontaanisti alkuperäisillä hiivoilla betonisäiliöissä, ja viini kypsyy vähintään 6 kuukautta samoissa säiliöissä. Viini pullotetaan suodattamattomana ja kirkastamattomana. Pullotuksen yhteydessä siihen lisätään minimaalinen määrä sulfiitteja (alle 10 mg/l).
Ruokasuositus: Viini sopii erinomaisesti aperitiiviksi tai kevyiden ruokien, kuten merenelävien, grillattujen vihannesten ja vaaleiden kalojen, kanssa. Kokeile esimerkiksi grillattujen kampasimpukoiden tai sardellikastikkeella aateloidun pastan kanssa