Tuoksu ja maku: Tuoksu on eloisa ja raikas, joka hurmaa kukkaisilla ja hedelmäisillä aromeillaan. Tuoksussa erottuvat valkoiset kukat, kuten omenankukka ja seljankukka, sekä sitrushedelmien kuoret ja kypsä päärynä. Maku on mehukas ja pirskahteleva, jossa yhdistyvät greippisorbetin raikkaus, aprikoosin makeus ja mineraalinen suolaisuus.
Alkuperä ja viininvalmistus: Viini on valmistettu biodynaamisesti viljellyistä rypäleistä, kuten Garganega, Trebbiano, Moscato Bianco, Glera ja Riesling Italico. Rypäleet kerätään käsin Gambellaran alueen kalkkipitoisilta rinteiltä. Alkoholikäyminen käyminen tapahtuu spontaanisti sementtitankeissa, jonka ollessa kesken viini pullotetaan ja se saa käydä loppuu pullossa. Viiniin ei tehdä sakanpoistoa eikä siihen lisätä sulfiitteja.
Ruokasuositus: Barbabolla on täydellinen valinta viikonloppujen loputtomaksi aperitiiviksi. Se sopii mainiosti cicchettien, kuten gorgonzolalla täytetyn leivän, friteerattujen vihannesten tai paistettujen sardellien kanssa. Myös merenelävät ja kevyet salaatit ovat erinomaisia kumppaneita viinille.