Tuoksu ja maku: Tummanpunaisen viinin voimakas tuoksu antaa aimo annoksen hapankirsikoiden aromia. Kitalaella viini on ehdottoman herkullinen, silkkinen ja tasapainoinen. Tuoksusta ja mausta löytyy hiukan karhunvatukkaa ja lakritsaa. Viini on oikealla tapaa herkkä ja se kestää loistavasti ruokapöydän makuja.
Alkuperä ja viininvalmistus: Viinit kerätään käsin Treison viinitarhoilta 350 metrin korkeudessa. Viiniköynnökset ovat iältään 10-20-vuotiaita. Maaperä on vaihtelevaa, pääosin kalkkikiveä ja hiekkaa. Alkoholikäyminen tapahtuu terästankeissa luonnollisilla hiivakannoilla. Malolaktisenkäymisen jälkeen viiniä kypsytetään 50hl Slavonialaisissa tammitynnyreissä kuuden kuukauden ajan ennen pullotusta.
Ruokasuositus: Barbera menee loistavasti vaikka läpi aterian, kokeile tuhtien kala-annosten tai syksyisen patasorsan kanssa. Sanomattakin selvää, että viini on loistava kumppani italialaisen keittiön herkuille.