Tuoksu ja maku: Aromaattinen tuoksu antaa kivellistä hedelmää, sitrusta ja hentoa pähkinäisyyttä. Hyvin tasapainossa oleva ja raikas hapokkuus komppaa runsaan hedelmäistä makumaailmaa, josta ei mineraalisuutta puutu. Aromimaailma on makujen ilotulitusta ja tuoksusta tutut aromit jatkavat hienosti myös paletilla. Puhtaan makumaailman viimeistelee fressi jälkimaku.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään Mâconnaisin läheltä, liuske- ja savikiviperäisiltä tarhoilta. Käyminen tapahtuu teräksisessä villihiivoilla. Viini saa kypsyä terästankeissa kuuden kuukauden ajan, jonka jälkeen se pullotetaan ilman kirkastusta tai suodatusta kevyellä rikkilisäyksellä.
Ruokasuositus: Monikäyttöinen bistroviini antaa tukea monenmoisille annoksille. Kokeile vaikkapa klassista ankkaa a l’orange tai merianturaa sitruuna-persiljavoilla.