Tuoksu ja maku: Tuoksu tarjoaa voimakkuutta yhdessä yrttien, kivellisten hedelmien sekä aniksen aromeiden kanssa. Aromimaailma on paletilla myös hyvin runsas, tuoden viiniin syvyyttä ja viekas kuorikontaktin tuoma tanniinisuus tarjoaa viinille upean tekstuurin. Hyvä raikkaus ja mineraalisuus pitää kokonaisuuden hyvin tasapainoisena.
Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset ovat noin 49 vuotta vanhoja. Rypäleet poimitaan käsin ja ne saavat käydä kuorien kanssa terästankeissa kolmen viikon ajan viinintekijä Ferranin tehdessä punch-downia päivittäin. Kypsytys tapahtuu hiivasakan päällä ja pullotus tapahtui ilman lisäyksiä.
Ruokasuositus: Mahdollisuuksia on paljon ja viini toimii mainiosti esimerkiksi, kun pöydällä on tacoja niin kala-, kasvis-, tai lihatäytteillä. Myös erilaiset pastat sekä risotot seurustelevat viinin kanssa upealla tavalla.