Blanc-Sain

 
 

20.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Raikas ja kypsän hedelmäinen tuoksu, mistä voit havaita ananasta ja aprikoosia sekä raikasta sitruksisuutta. Mausta erottuu makeaa aprikoosia, paahdettua hasselpähkinää ja tuoksun viitoittamaa sitrusta. Kevyt mineraalisuus tuo viiniin leveyttä ja kantaa makua hienosti. Viini nojaa tyyliltään Burgundiin, omaten upean omaleimaisen ja tasapainoisen happorikkaan sekä eloisan rakenteen.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin ja ne ovat tarkkaan valittuja. Maaperä on graniittia ja tarhoja hoidetaan luonnonmukaisin menetelmin. Rypäleet puristetaan suoraan suuriin terästankkeihin, joissa se saa käydä alkoholikäymisen ilman lämpötilakontrollia. Viinin kypsyminen on jaettu neutraaleihin tammitynnyreihin, sekä terästankkien välillä. Tämän jälkeen se suodatetaan kevyesti ennen pullotusta, jolloin siihen lisätään pieni määrä rikkioksidia.

Ruokasuositus: Kokeile rohkesti vaaleiden lihojen ja lintujen seurana. Myös rasvaisemmat kalaruuat ovat omiaan tämän upean chardon seurana. Muista nauttia myös ruuanlaiton yhteydessä!

Lisätiedot

Tuottaja

ARNAUD COMBIER

Vuosikerta

2022

Alkoholiprosentti

13.5%

Rypälelajikkeet

Chardonnay

Tyyppi

Valkoiset

Mesta

Lancié, Beaujolais, Ranska

Luokittelu

Sertifioitu luomu

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,