Tuoksu ja maku: Energinen ja lämmin tuoksu tarjoaa greippihedelmän ja aprikoosin aromeita, sekä hentoa yrttisyyttä. Suussa viini on hyvin monimuotoinen tarjoten tuoksun hedelmää, mausteisuutta, sekä hentoa tanniinia. Viinissä on loistelias ja runsas rakenne olematta kuitenkaan liian aggressiivinen. Miellyttävä raikkaus, sekä matala alkoholi tarjoavat nautittavuutta yllinkyllin!
Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset ovat n. 50 vuotiaita. Rypäleet poimitaan kolmessa eri osassa. Ensimmäiset rypäleet (65% koko viinistä) saavat käydä terästankeissa, minkä jälkeen ne pääsevät kypsymään demijohn-astioihin 3-4 kuukauden ajaksi. Toinen satsi rypäleitä (25% viinistä) maseroidaan muutaman päivän ajan kuorien kanssa. Tämän jälkeen ne puristetaan terästankkeihin, missä alkoholikäyminen tapahtuu. Kypsytyt on myös n. 3-4 kuukautta. Kolmas ja pienin osa rypäleistä (10%) pääsee alkoholikäymään kuorien kanssa kolmen viikon ajan, minkä jälkeen se pääsee kypsymään 500 litran tammitynnyreissä neljän kuukauden ajan. Kypsytyksien jälkeen viinit blendataan ja pullotus tapahtuu ilman suodatuksia, tai lisäyksiä.
Ruokasuositus: Oiva paritus erilaisille tapaksille ja pikkusuolaisille, sekä esimerkiksi paellalle.