Tuoksu ja maku: Ensivaikutelma tarjoaa runsasta yrttisyyttä ja mineraalisuuden tuntua. Hedelmä puolella esiin nousee vaalean persikan, kvittenin ja sitrushedelmien aromeita. Viinissä on miellyttävä hapokkuus ja raikkaus antaen paletilla hyvän yleisilmeen. Pitkä ja harmoninen makumaailma.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan muutamalta eri tarhalta, missä maaperä koostuu klassisesti savi- ja kalkkikivestä. Mehu puristetaan terästankkeihin, missä alkoholi- ja malolaktinen käyminen tapahtuu. Viini pääsee kypsymään käytetyissä tammitynnyreissä 12 kuukauden ajan, minkä jälkeen se pullotettiin ilman suodatusta, kirkastusta, tai sulfiitin lisäystä.
Ruokasuositus: Viinissä on paljon nautittavuutta, eli loistava kumppani yleiseen fiilistelyyn. Ruokapöydässä voit rohkeasti kokeilla esimerkiksi sushin tai paistetun riisin seurassa.