Tuoksu ja maku: Tuoksu on moniulotteinen ja puhdas. Aromimaailmaltaan tämä Chardonnay on hieman kermainen ja sitruksinen, josta aistii myös valkoista ruusua. Jälkimaku on pitkä ja harmoninen, mutta ei missään nimessä päällekäyvä.
Alkuperä ja viininvalmistus: Viinin rypäleet tulevat Chabliksen alueen länsipuolelta ja Saint-Bris-le-Vineux eteläpuolelta, muutaman kylän alueelta Davennen omilta tarhoilta. Tarhat on istutettu 1970-luvulla. Rypäleet kerätään käsin, rangat poistetaan ja mehu puristetaan suoraan terästankkeihin. Käyminen tapahtuu luonnonmukaisilla hiivakannoilla matalassa lämpötilassa. Kypsytys tapahtuu teräksessä hiivasakan päällä 9-12 kuukautta ennen pullotusta.
Ruokasuositus: Ruokapöydässä kyseinen Bourgogne Blanc on erittäin monimuotoinen. Herkullisen kombon löytää ehdottomasti vaaleista kaloista, kuten siiasta taikkapa kuhasta. Paistetut kampasimpukat kukkakaalin kera toimii myös vallan mainiosti.