Tuoksu ja maku: Nuorekas ja raikas tuoksumaailma tarjoaa kirsikan, mansikan ja ruusun aromeita. Makumaailma on freesi, missä tuoksun kukkaisuus hyppää hauskasti mukaan. Viinissä löytyy mainio tanniinisuus sekä hapokkuus ja kokonaisuuteen saadaan näin hienosti ulottuvuutta.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan eri tarhoilta Aluzen alueelta, missä maaperä perustuu savi- ja kalkkikivestä. Näiden tarhojen ikä on 50 vuotta. Kellarissa rypäleet erotetaan rangoistaan ja murskataan. Maseraatio kestää 10 päivää. Viini valmistetaan täysin terästankeissa ja se kypsyy hiivasakan päällä reilun puolen vuoden ajan.
Ruokasuositus: Loistava seura lihaterriinille ja grillatuille vaaleille lihoille. Myös erilaisiin seurustelu tilanteisiin, missä tarjolla on esimerkiksi rikas juustopöytä.