Tuoksu ja maku: Viinin tuoksu tarjoaa kompleksisuutta, tukun punaisia marjoja, sekä hentoa savuisuutta. Makumaailma koostuu paljolti tuoksun aromeista. Punaisista marjoista esiin nousee kirsikan, vadelman ja punaherukan aromit. Kypsytyksen tuoma mausteisuus lisää viiniin monimuotoisuutta ja tyylikkäät tanniinit antavat miellyttävän loppusilauksen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan Les Gardesin tarhalta, Aluzen alueelta. Köynnösten ikä vaihtelee 20-60 vuoden välillä. Rypäleet erotetaan rangoistaan ja murskataan. Maseraatio kestää kymmenisen päivää, minkä jälkeen mehu puristetaan terästankkeihin, missä alkoholikäyminen tapahtuu. Viiniä kypsytetään neutraaleissa tammitynnyreissä vähintään kahdeksan kuukautta.
Ruokasuositus: Erilaiset lihapiirakat, quiche:t ja klassinen burgundinpata menevät viinin kanssa aivan loistavasti.