Bronner

 
 

25.00€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Tuoksu on hyvin runsas ja elegantti. Tuoksu on tulvillaan kypsän omenan, etelän yrttien sekä mausteiden aromeita. Maussa viinin runsaus tulee upeasti esille tuoden mukanaan keltaisen luumun ja hennon aprikoosin aromeita. Pehmeä pyöreys ja upea happorakenne kantavat viinin upeaan kokonaisuuteen.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan yleensä alkaen syyskuun puolivälistä ja loput rypäleistä on poimittu viimeistään lokakuun toisella viikolla. Rypäleet tulevat kahdelta eri tarhalta 450-520 metrin korkeudesta ja maaperä näillä on hyvin rikasta. Se koostuu savipitoisesta kalkkikivestä sekä hiekkamaasta, mihin on sekoittunut hivenen liuskekiveä. Tarhat ovat istutettu vuonna 2004. Viini saa käydä kuorien kanssa yhden vuorokauden. Alkoholi- ja malolaktinen käyminen tapahtuu 4kk terästankeissa, minkä jälkeen viini kypsyy vielä 4kk tamitynnyreissä. Pullotus tapahtuu yleensä seuraavan vuoden elokuussa.

Ruokasuositus: Viini toimii mainiosti esimerkiksi paellan ja grillatun pulpon kanssa. Viiniä kannattaa availla hieman ennen nauttimista, jotta sen runsaus ja kompleksisuus tulevat tasapainoisesti esiin. Viinissä on mahtava nautittavuus, mikä vain paranee päivä päivältä.

Lisätiedot

Tuottaja

THOMAS NIEDERMAYR

Vuosikerta

2018

Alkoholiprosentti

13.5%

Rypälelajikkeet

bronner

Tyyppi

Valkoiset

Mesta

Bolzano, Alto Adige, Italia

Luokittelu

Sertifioitu biodynaaminen

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,