Brouilly

 
 

25.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Nenä antaa kirsikkaa, tummia marjoja ja maamaisia aromeja. Paletilla viini on runsaan hedelmäinen, josta erotat kirsikkaa ja tummia marjoja. Meininki on tasapainoista ja nautittavaa. Pehmeät tanniinit toimivat nätisti taustalla mehukkaan hapokkuuden kanssa. Huikea Brouilly sanoisimme!

Alkuperä ja valmistus: Rypäleet kerättiin käsin syyskuun kolmannella ja neljännellä viikolla tarhoilta, joiden ikä on n. 70 vuotta. Klassinen hiilidioksidikäyminen, jossa rypäletertut pyritään säilyttämään mahdollisimman ehjinä ja kokonaisina. Käyminen tapahtuu sementtitankeissa ilman lämpötilakontrollia ja satunnaisilla analyyseillä, joilla varmistutaan hiivojen toiminnasta ja onko mehussa volatiilisuutta vai ei. Maseraatio kestää 18 päivää. Ikääntyminen vanhoissa, isoissa puusammioissa Pullotuksen yhteydessä lisätään 0-2mg sulfiitteja. Pullotettu maaliskuussa 2018.

Ruokasuositus: Monipuolinen kaveri, jonka yhdisteltävyys ruokiin on helppoa. Tämän kanssa on nautittu muun muassa tartaria, kanaa, lammasta ja vasikkaa ja jokainen on toiminut oikein mallikkaasti.

Lisätiedot

Tuottaja

DUFAITRE – Laurence & Rémi Dufaitre

Vuosikerta

2017

Alkoholiprosentti

13%

Rypälelajikkeet

Gamay

Tyyppi

Punaiset

Mesta

Saint-Etienne-des-Oullières, Beaujolais, Ranska

Luokittelu

Natural

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,