Tuoksu ja maku: Raikas ja eloisa tuoksu ilahduttaa metsämansikan, punaherukan ja villavadelman sävyillä. Mukana on myös kevyttä kukkaisuutta ja sitruksista raikkautta. Suussa viini on kuivahko, pirteähappoinen ja mehukas – selkeä marjaisuus kantaa läpi maun, ja hienovarainen mausteisuus antaa loppumaulle rakennetta. Jälkimaku on puhdas, energinen ja kepeästi mineraalinen.
Alkuperä ja viinivalmistus: Rypäleet kerätään Bugeyn alueelta kahdelta eri tarhalta, jossa rinteet ja kalkkipitoiset maaperät antavat viinille sen tunnistettavan raikkauden ja vivahteikkuuden. Rypäleet kerätään käsin ja puristetaan hellästi. Käyminen tapahtuu viileässä lämpötilassa terästankeissa, jotta viiniin säilyy maksimaalinen hedelmäisyys ja aromikkuus. Pullotus ilman kirkastusta tai suodatusta kevyellä rikkilisäyksellä.
Ruokasuositus: Gamaysta valmistettu rosé on oiva valinta alkupaloille, kuten salaateille ja antipastoille, tai vaikkapa kylmille kala- ja äyriäisannoksille. Toimii mainiosti myös pizzan, grillatun kanan tai kevyiden kesäruokien seurana – erinomainen viini myös kesäiltoihin tai aperitiiviksi sellaisenaan.