Tuoksu ja maku: Tuoksu antaa sitrusta, kesän kukkaisuutta, mantelia ja neilikkaa. Makumaailma on täynnä Sisilian luonnetta: Sitrusta, basilikaa, kesän valkoisia kukkia. Raikas hapokkuus yhdistyy hienosti runsaaseen hedelmäisyyteen. Maukas jälkimaku viipyy suussa pitkään.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään syyskuun ensimmäisellä viikolla n. 300 metrin korkeudesta tarhoilta, joiden maaperä on pääasiallisesti kalkki- ja savikiveä. Käyminen tapahtuu teräksessä, jossa viini saa myös kypsyä kuuden kuukauden ajan ennen pullotusta.
Ruokasuositus: Viini toimii hienosti erilaisten merenelävien rinnalla, josta löytyy suolaisuutta ja raikkautta. Kokeile esimerkiksi marinoitujen sardiinien kanssa.