Calanchi (tilapäisesti loppu)

 
 

21.50€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Väri on kauniin oranssin kultainen. Tuoksu antaa reilusti sitrusta, appelsiinia, karamellisoitua inkivääriä sekä tuoreita yrttejä. Tuntuva hapokkuus korostaa paletilla sitruksen ja appelsiininkuoren aromeita, johon sekoittuu kukkeutta ja mineraalisuutta. Kokonaispaketti on raikkaan kevyehkö, johon sekoittuu kevyttä vihreän teen tanniinisuutta. Todella luonteikas ja nautittava oranssi!

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään käsin Atri-nimisen alueen tarhoilta, jotka sijaitsevat 400 metrin korkeudessa meren pinnasta. Rypäleet erotellaan rangoistaan ja murskataan kevyesti. Alkoholikäyminen tapahtuu teräksessä ja kuoret saavat käydä mehun kanssa 4 päivän ajan. Viini jatkaa kypsymistä lasikuitutankeissa sakan päällä 4 kuukauden ajan. Pullotettu ilman kirkastusta, suodatusta tai lisättyä sulfiittia.

Ruokasuositus: Välimerellinen makumaailma juttelee oivasti tämän kuorikontaktin kanssa. Kokeile vaikkapa yrtein ja reilun valkosipulin kanssa marinoitua kokonaista siikaa uunissa paahdettuna. Unohtamatta reilua lurausta oliiviöljyä!

Lisätiedot

Tuottaja

CANTINA INDIGENO

Vuosikerta

2020

Alkoholiprosentti

12,5%

Tyyppi

Kuorikontakti, Oranssi viini

Rypälelajikkeet

pecorino

Mesta

Fonte della Corte, Abruzzo, Italia

Luokittelu

Natural

(Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,