Tuoksu ja maku: Runsas ja herkullinen tuoksu, josta erottaa fressiä hedelmää ja kevyttä mausteisuutta. Paletilla homma jatkuu nautittavan hedelmäisenä ja bobaliksi jopa yllättävän kevyenä. Tyylipuhdas bobal-fiilis jatkuu aromimaailmassa ollen täynnä kirsikkaa, luumua ja vadelmaa. Nätti hapokkuus tukee hienosti hedelmää ja kokonaisfiilis on erittäin nautittava.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet ovat kerätty keski-iältään 85-vuotiaista köynnöksistä yhdeltä tarhalta. Tarhojen köynnökset kasvavat n. 900 metrin korkeudessa ja ovat ns. puskaviinejä, joita hoidetaan biodynaamisen mallin mukaisesti ilman keinotekoista kastelua. Maaperä tarhoilla on sekoite savi- ja kalkkiperäistä hiekkamaata, jonka joukossa on suuria kivilohkareita. Rypäleet kerätään käsin 10 kilon laatikoihin ja kuljetetaan kellariin, jossa niitä kylmämaseroidaan kahden asteen lämmössä kolmen päivän ajan. Alkoholikäyminen tapahtuu teräksessä, jonka jälkeen 40% viinistä jatkaa kypsymistä kolmannen vuoden 500 litran ranskalaisissa tynnyreissä sekä 60% sementtitankeissa 9 kuukauden ajan. Viiniä ei kirkasteta eikä suodateta ja pullotuksen yhteydessä siihen tehdään pieni rikkilisäys.
Ruokasuositus: Monenlaisten liharuokien kaveri. Kokeile esimerkiksi runsaasti maustetun lihapadan kumppanina. Välimeren eväät toimivat laajalla skaalalla vinkun rinnalla.