Tuoksu ja maku: Viinissä on raikas ja aromaattinen tuoksu, jossa erottuvat kuivattu aprikoosi, valkoiset kukat ja yrttiset vivahteet. Maku on eloisa ja mineraalinen, jossa on eksoottisten hedelmien ja lääkekasvien aromeita. Viini tarjoaa miellyttävän suolaisen ja pitkäkestoisen jälkimaun, josta ei nautittavuutta puutu.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään perheen tarhoilta Montefalcon laakosta, jossa maaperä on sekoitus kalkkiperäistä savea ja hiekkaa. Viinitarhat sijaitsevat 220 metrin korkeudessa merenpinnasta,Sadonkorjuu tehdään käsin lokakuun alussa. Rypäleet käyvät spontaanisti terästankeissa ja kuoret saavat olla mukana ensimmäiset 7 päivää. Viini kypsyy sakan päällä seitsemän kuukauden ajan ja se pullotetaan ilman suodatusta tai kirkastusta.
Ruokasuositus: Sopii erinomaisesti kasvisruokien, pastojen, kevyiden kalaruokien ja kylmien alkupalojen kanssa. Testaa vaikkapa klassista puttanescaa-pastaa.