Cap de Pardals Ancestral

 
 

20.50€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Upean hedelmäinen tuoksu antaa mansikan, vadelman, kirsikan, sekä liljojen aromeita. Maussa hento jäännössokeri korostaa elivoimaista hedelmää ja raikas happorakenne pitää viinin hyvin tasapainoisena, sekä nautittavana.

Alkuperä ja viininvalmistus: Tarhat istutettu vuonna 2001, missä maaperä koostuu kalkkisesta savimaasta. Luonnollinen alkoholikäyminen käynnistyy terästankeissa, minkä jälkeen se siirretään pulloon, missä se saa käydä loppuun. Viini saa kypsyä hiivasakan päällä 18 kuukautta.

Ruokasuositus: Kesäinen Gazpacho keitto on omiaan tämän petnatin vierellä. Uudet potut sekä lajitelma eri sillejä toimii myös aivan varmasti!

Lisätiedot

Tuottaja

RAMÒN JANÈ VITICULTOR

Alkoholiprosentti

12.5%

Tyyppi

Kuohuviinit

Rypälelajikkeet

mando

Mesta

Les Gunyoles, Penedés, Espanja

Luokittelu

Natural