Tuoksu ja maku: Vaalean keltainen väri, joka vihertää hiukan. Hienostuneet kuplat. Tuoksusta löytää hedelmien aromeja, kuten omenaa ja sitruunaa. Myös pieni paahteisuus on tässä Cavassa läsnä. Tasapainoinen ja fressi maku seuraa tuoksun aromeja.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään keskimäärin 35-vuotiaista köynnöksistä Vega del Magron alueelta. Tarhat sijatsevat suhteellisen korkealla, n. 750 metrin korkeudessa ja niiden maaperä on savea ja kalkkikiveä. Tarhoilla toteutetaan luomuviljelyn periaatteita. Rypäleet poimitaan yöaikaan syyskuun alkupuolella. Ne puristetaan hellästi ja vain paras osa mehusta käytetään. Alkoholikäyminen tapahtuu 16-18 asteessa 15 päivän ajan. Tämän jälkeen Cavaa kypsytellään hiivasakan päällä 10 kuukauden ajan.
Ruokasuositus: Toimii erittäin hyvin aperitiivina mutta toimii myös monien safkojen kanssa. Testaa vaikkapa äyriäispastaa tai boqueroneseja.