Tuoksu ja maku: Tuoksu antaa kypsää hedelmäisyyttä sekä raikasta sitruksisuutta. Paletilla raikas hedelmäisyys saa kaverikseen hentoa paahteista mantelia sekä pyöreyttä muun muassa aprikoosin aromista. Erittäin tasapainoinen paketti kokonaisuudessaan.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään keskimäärin 40-vuotiaista köynnöksistä Vega del Magron -alueelta. Tarhat sijatsevat n. 750 metrin korkeudessa ja niiden maaperä on pääosin savea sekä kalkkikiveä. Tarhoilla toteutetaan luomuviljelyn periaatteita ja sertifioituja tarhat ovat olleet vuodesta 2015. Rypäleet poimitaan yöaikaan syyskuun alussa ja viedään pienissä koreissa tilan kellariin. Ne puristetaan hellästi ja vain paras osa mehusta käytetään. Alkoholikäyminen tapahtuu 16-18 asteessa 15 päivän ajan. Tämän jälkeen Cavaa kypsytellään hiivasakan päällä 14 kuukauden ajan.
Ruokasuositus: Toimii erittäin hyvin aperitiivina mutta muun muassa myös moninlaisten kevyempien alkupalojen kanssa. Kokeile esimerkiksi paahdettujen artisokkien tai pannulla paistetun vihreän parsan ja ibericon kera.