Tuotekuvaus
Tuoksu ja maku: Tuoksu on täynnä merellistä raikkautta, johon yhdistyy kirsikkaisuutta ja vadelmaa. Maku jatkaa tuoksun viitoittamalla tiellä, josta löytää kirsikkaa, metsämarjaa sekä karpaloa. Merellinen mineraalisuus välittyy upealla tavalla myös paletilla, joka korostaa viinin nautittavuutta ja tasapainoista kokonaisuutta.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin Teramon alueilta. Viini valmistetaan Saignée metodilla, joka on omiaan rypälelajikkeelle Abruzzon viinialueella. Mehu käy luonnollisen alkoholikäymisen alkuun viileässä ja sitten kontrolloidussa 16 asteen lämpötilassa. Viini pääsee kypsymään terästankeissa kuuden kuukauden ajan ja tämän jälkeen vielä parin kuukauden ajan pullossa.
Ruokasuositus: Mahtava kesäinen viini, joka istuu monenlaisten kesäherkkujen vierelle. Tonnikalacarpaccio, ruokaisat salaatit ja kevyesti grillatut kasvikset nauttivat erityisesti viinin seurasta.