Tuoksu ja maku: Tuoksu on raikkaan hedelmäinen, mistä voi erottaa runsasta sitruksisuutta, hentoa kukkeutta ja persikkaisuutta. Maussa mineraalisuus ja sitrushedelmien dominoiva hedelmäisyys tuovat tyylikkään rakenteen. Aromimaailmasta erottaa keltaista luumua, jäntevää mineraalisuuutta ja pehmeää kukkeutta. Raikkautta tästä samppanjasta ei myöskään puutu, joten lopputulos on hyvin tyylikäs, tasapainoinen ja vivahteikas. Dosage on 9g/l.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan kahden eri kylän tarhoilta. Nämä kylät ovat Essoyes ja Aube. Viini käy alkoholikäymisen teräksessä ja kypsyä hiivasakan päällä vähintään 26 kuukautta.
Ruokasuositus: Tyylikäs illan aloittaja, mutta kokeile myös kevyempien kala-annosten kanssa. Esimerkiksi sashimit ja raakakypsytetty makrilli toimii upeasti tämän samppanjan rinnalla.