Waiting for Tom Rot

 
 

23.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku:  Tuoksu tarjoaa mustaviinimarjaa ja hentoa kukkaisuutta. Makumaailmassa korostuvat punaisen marjojen tuoma marjaisuus ja kypsä hedelmäisyys. Löydät mausta myös kevyttä mausteisuutta ja kuivattujen yrttien aromeja. Ripaus tanniineja komppaa hienosti hyvää happorakennetta ja saattelee viinin erittäin nautittavaan lopputulemaan.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin kolmelta eri tarhalta. Tarhojen maaperä on sekoitus, liuske-, kalkki- ja fossiilikiveä. Luonnollinen käyminen tapahtuu terästankeissa, jonka jälkeen viiniä kypsytetään pienissä, vanhoissa ranskalaisissa tammitynnyreissä 11 kuukauden ajan hiivasakan päällä. Viiniin lisätään 20mg sulfiitteja pullotuksen yhteydessä. Waiting for Tom viinit ovat omistettu Domaine Matassan Tom Lubbelle, sekä Barossa Valleyn Tom Shobbrookille keiden luona Stefanie on ollut opettelemassa viininteon saloja.

Ruokasuositus: Monipuolinen ruokaviini, joka juttelee samaa kieltä monenlaisten makujen kanssa. Paahdettu karitsan paahtopaisti ja timjamilla maustetut uuniperunat toimivat kivasti tämän viinin vierellä.

Lisätiedot

Tuottaja

rennersistas

Vuosikerta

2017

Alkoholiprosentti

12,5%

Rypälelajikkeet

blaufränkisch, zweigelt, st. laurent

Tyyppi

Punaiset

Mesta

Gols, Burgenland, Itävalta

Luokittelu

Natural