Chardonnay Trocken

 
 

17.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Kellertävä väri on täyteläisen ja syvän keltainen. Tuoksu antaa reilulla kädellä eksoottista hedelmää, josta aistii lisäksi hunajaista makeutta. Kuivahko viini on intensiivisen hedelmäinen, jossa kypsien eksoottisten hedelmien aromit yhdistyvät raikkaaseen hapokkuuteen. Aromeista erotat muun muassa persikkaa, päärynää ja limeä. Pieni jäännössokeri (6,6g/l) tasapainottaa mukavasti viiniä ja johdattaa sen pitkään jälkimakuun.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätää kahdelta tarhalta, joiden maaperä on savi- ja kalkkiperäistä kivimaata. Rypäleet kerättiin lokakuun ensimmäisellä viikolla. Viini käy teräksessä, jossa sitä myös kypsytetään. Tammea se ei näe lainkaan. Viini on hieno esimerkki Pfalzin alueen Chardonnaysta, jonka luontainen hapokkuus tasapainottuu oivasti pienen jäännösokerin ansiosta.

Ruokasuositus: Monikäyttöinen viini toimii loistavasti merenelävien, kala-annosten ja vaaleiden lihojen kanssa. Pienen jäännössokerin ja hapokkuuden ansiosta kestää myös runsasta mausteisuutta hienosti!

Lisätiedot

Tuottaja

Lidy

Vuosikerta

2017

Alkoholiprosentti

12,5%

Rypälelajikkeet

Chardonnay

Tyyppi

Valkoiset

Mesta

Frankweiler, Pfalz, Saksa

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,