Tuoksu ja maku: Kypsä, eksoottinen tuoksu tarjoaa aprikoosin, mandariinin, sekä välimeren yrtttien aromeita. Viini on paletilla suunmyönteinen ja leveä. Kuorikontaktin tuoma tekstuuri pureutuu hyvin tuoksun hedelmäprofiiliin ja raikas hapokkuus keventää kokonaisuutta tarjoten myös huikean nautittavuuden, sekä tasapainon.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan tarhoilta Terra Altan alueelta, missä maaperä koostuu pääsääntöisesti kalkkikivestä, sekä savimaasta. Tarhoilla käytetään luonnonmukaisia, sekä biodynaamisia metodeja ilman kemiallisia torjunta-aineita. Rypäleet saavat käydä kuorien kanssa vajaan viikon verran. Alkoholikäyminen tapahtuu loppuun terästankeissa, minkä jälkeen viiniä kypsytellään 1000 litraisissa savi-amforoissa kuuden kuukauden ajan.
Ruokasuositus: Viini on loistava seuralainen blinien vierelle. Myös erilaiset sillit ja marinoidut muikut toimivat upeasti. Kevään ja kesän kynnyksellä grillatut kaalit, sekä salaatit nauttivat tämän viinin seurasta mainiolla tavalla.