Tuoksu ja maku: Viinissä on raikas ja aromaattinen tuoksu, jossa erottuvat vihreän omenan, sitrushedelmien ja valkoisten kukkien vivahteet. Maku on eloisa ja mineraalinen, jossa Sauvignon Blanc tuo raikkautta ja Menu Pineau lisää täyteläisyyttä ja rakennetta. Aromeista esiin nousevat kivelliiset hedelmät, sitrushedelmät sekä pyöreä herukkaisuus.
Alkuperä ja viininvalmistus: Menu Pineau (Orbois)-rypäleet kerätään saviperäisiltä tarhoilta ja Sauvignon Blanc savi-silex-tarhoilta. Rypäleet korjataan käsin ja molemmat lajikkeet vinifioidaan erikseen ruostumattomasta teräksestä valmistettuissa sammioissa. Kypsytys tapahtuu sakan päällä ja kestää 6 kuukauden ajan. Tämän jälkeen mehut sekoitetaan ja pullotetaan kevyellä suodatuksella.
Ruokasuositus: Sopii erinomaisesti äyriäisten, kuten ostereiden ja katkarapujen, sekä kevyiden kalaruokien, kuten paistetun ahvenen tai höyrytetyn turskan seuraan. Myös klassinen vuohenjuustosalaatti toimii hienosti viinin rinnalla ajatuksella “What grows together goes together”.