Tuoksu ja maku: Viinissä on punamarjainen tuoksu, jossa erottuvat erityisesti kirsikka ja vadelma. Maku on keskitäyteläinen, raikas ja mausteinen, ja siinä on hienovaraisia pippurisia sävyjä. Silkkiset tanniinit ja eloisa hapokkuus tekevät viinistä helposti lähestyttävän ja monikäyttöisen ruokapöydän moniottelijan.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään Cheverny’n alueelta, jossa Domaine de Veilloux on viljellyt tarhoja biodynaamisesti vuodesta 1998 lähtien. Viinitarhat sijaitsevat savi-kalkkikivipitoisilla mailla. Sadonkorjuu tehdään käsin, jonka jälkeen rypäleet lajitellaan huolellisesti. Viini käy alkoholikäymisen teräksessä luonnollisesti ilman lisättyjä hiivoja ja kypsyy vanhoissa tammitynnyreissä noin vuoden ajan. Viini pullotetaan kevyen suodatuksen jälkeen ilman kirkastusta.
Ruokasuositus: Sopii erinomaisesti grillatulle kanalle, kasvispadoille tai charcuterie-plätterille. Viinin raikkaus ja mausteisuus tekevät siitä mainion kumppanin myös mausteisille ruoille.