Côtes du Rhône Vin Rouge

 
 

21.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku:  Runsas tuoksu on tummien marjojen ja mausteiden sävyttämä. Sussa viini on täyteläinen mutta samaan aikaan raikas napakoiden happojen tuodessa tasapainoa kokonaisuuteen. Aromimaailma jatkaa tuoksun viitoittamalla tiellä; punaisia marjoja, luumua, makeaa mausteisuutta sekä hentoa kukkaisuutta. Eleganttia meininkiä!

Alkuperä ja viininvalmistus: Tarhojen maaperä koostuu pyöreiksi hiotuneista kivistä, kalkkikivestä sekä punaisesta savimaasta. Grenache poimittiin syyskuun toisella viikolla ja Syrah viikkoa myöhemmin. Grenache-tarhan ikä on 40-vuotta ja Syrah 25-vuotta. Viiniä maseroidaan lämpökontrolloiduissa tankeissa. Käyminen hoituu luonnollisilla hiivakannoilla. Viini kypsyy toisvuotisessa tammessa vuoden ajan ja pullotetaan ilman suodatusta. Samassa yhteydessä siihen lisätään pieni määrä sulfiitteja.

Ruokasuositus:  Tummien iltojen erottamaton kumppani, jonka rinnalla erilaiset liharuoat pääsevät oikeuksiinsa. Kokeile vaikkapa reilusti yrttejä sisältävän lihapadan kanssa!

Lisätiedot

Tuottaja

Matthieu Dumarcher

Vuosikerta

2015

Alkoholiprosentti

14,5

Rypälelajikkeet

Carignan ja Grenache

Tyyppi

Punaiset

Mesta

La Beaume, Rhône, Ranska

Luokittelu

Luomu

(Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,